Deskundige ondersteuning
"Op locatie of remote, JPS Computers ondersteunt u snel en accuraat"

Systeembeheer

Helpdesk

Niets is zo vervelend wanneer u het druk hebt en uw computer of printer doet niet wat u wilt. Daarom is het goed te weten dat u direct kunt terugvallen op de helpdesk van JPS Computers. U krijgt direct deskundige ondersteuning. Wij zijn er tijdens kantooruren en komt u dat niet gelegen dan maken wij een afspraak buiten kantooruren.

 

tijdens kantooruren
(055) 578 91 00

 

mobiel
06 - 48 763 607

 

bereikbaar op whatsapp
06 - 48 763 607

 

stuur een e-mail
info@jpscomputers.nl


 

JPS Computers is zo nodig snel op locatie

Ondersteuning op locatie

Het eerste contact gaat meestal via de telefoon. Veel problemen lossen wij telefonisch al voor u op. Dat doen wij bijvoorbeeld door in te bellen op uw pc of server en met u mee te kijken naar het probleem. Mocht het probleem daarmee niet zijn opgelost dan komen wij bij u op locatie. Dat doen wij op alle werkdagen tijdens kantooruren. Op afspraak is dit ook mogelijk buiten kantooruren.


 

Systeembeheer

Systeembeheer is een veelomvattend begrip. U kunt daarbij denken aan het inrichten van een server maar ook het later toevoegen van een nieuwe gebruiker. Het configureren van uw printer of het instellen van een backup van al uw data. Dit is slechts een kleine greep uit wat "systeembeheer" allemaal inhoudt. JPS Computers verzorgt dit alles voor u en meer. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf of praktijk werkt. Wij ondersteunen u op afstand of op locatie. Dan kunt u zich bezig houden met het vakgebied waar u goed in bent. 

JPS Computers verzorgt uw systeembeheer


 

JPS Computers - netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Stel voor, u heeft een netwerk met 10 gebruikers. In dat netwerk staan dan computers, laptops, printers misschien een server. Alles moet met elkaar verbonden worden en snel werken. Door het netwerk optimaal in te richten en daarna voor u te beheren zorgen wij er voor dat u prettig en zorgeloos kunt werken.