Sinds 1997
“Al 22 jaar een vertrouwd adres voor uw automatisering”

Over JPS Computers

Op 1 Februari 1997 is Alex Jansen van JPS Computers van start gegaan met zijn bedrijf. In de eerste jaren met het organiseren van pc privé projecten o.a. bij de Gemeente Apeldoorn en ROC Aventus. Kenmerkend voor onze manier van werken was niet alleen het verkopen van hoogwaardige computers maar ook het op locatie installeren en eventueel repareren.

Bedrijfsautomatisering

Na enkele jaren is de overstap gemaakt van pc privéprojecten naar het ondersteunen van zakelijke klanten in hun automatisering. Niet alleen de levering maar ook het onderhoud en het systeembeheer nemen wij voor onze rekening. Het maakt niet uit of het nu gaat om 1 werkplek of 50 werkplekken. JPS Computers regelt het volledig voor u. Een uniek onderdeel in onze aanpak is dat wij leveringen en installaties doen tegen een van te voren vaste prijs. Door deze werkwijze komt u nooit voor "financiële" verrassingen te staan maar weet u voordat het project gestart wordt wat u aan het eind van het project kwijt bent aan apparatuur en installatie.

 

JPS Computers werkt op basis van "fixed price" Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het maakt daarbij niet uit of het om de levering en installatie van 1 of 50 werkplekken gaat.

Onze merken

JPS Computers levert een scala aan merken. HP servers en pc's, Brother printers en scanners. Lenovo notebooks. Microsoft software. McAfee anti virus. Dit is slechts een greep uit de merken waar wij mee werken. Voor elke situatie kiezen wij de beste hard- en software en installeren dit voor u.
 

Apeldoorn en omstreken

JPS Computers heeft er voor gekozen om alleen in de regio Apeldoorn te werken. Voordeel voor u is dat wanneer u ons nodig heeft wij binnen 4 uur bij u op locatie kunnen zijn. Hiervoor hoeft u geen contract met ons af te sluiten. JPS Computers helpt u graag en snel zonder servicecontract.  
 

 

Ook zonder Service Level Agreement altijd snel geholpen

In de automatiseringsbranche is het gebruikelijk dat u een contract moet afsluiten om (snel) geholpen te worden. Niet bij JPS Computers. U kunt ons altijd bellen en wij helpen u dan dezelfde werkdag. Zonder extra kosten en indien mogelijk met een voorafgaande prijsopgave. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om een nieuwe pc of om een complete kantoorinrichting met 40 pc’s. Wij werken bij voorkeur met vaste prijzen die ook echt vast staan. Dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf nu en in de toekomst kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keer bij u langs en informeren u vrijblijvend. U kunt ons bellen voor een afspraak op (055) 578 91 00 of onderstaand reactieformulier invullen.