Met Cloud klaar voor de toekomst
Met uw gegevens in de cloud beschikt u over een veilige externe backup

Cloud

Backup online

In geval van calamiteiten is een back-up van essentiële betekenis. U kunt een bestand terugzetten die u per ongeluk gewist heeft of in geval een grote calamiteit uw volledige server herstellen. Het bezitten van een goede dagelijkse back-up is dus essentieel. Met de huidige snelle internetverbindingen is het mogelijk om een automatisch back-up in de cloud te maken. U heeft de back-up dan veilig buiten uw pand en mocht er dan iets fout gaan dan heeft u weer snel de beschikking over uw eigen bestanden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

JPS Computers zorgt voor een betrouwbare back-up van uw data


 

JPS Computers helpt u in de cloud werken

Exchange online

Email is van essentiële betekenis in de moderne wereld. Hadden wij vroeger alleen email op één pc, vandaag de dag willen wij de email bekijken op pc, laptop, telefoon of tablet. Dit is mogelijk met exchange online. Met welk apparaat u ook kijkt, u heeft overal dezelfde email. Op uw telefoon kunt u bekijken wat u op uw pc heeft verstuurd en vice versa. Ook kunt u uw agenda beheren op uw telefoon en deze wordt direct bijgewerkt op uw pc. U werkt op deze manier erg efficiënt hetgeen uw  bedrijfsresultaat ten goede zal komen.


 

Remote access

U heeft de hele dag aan een document gewerkt en eenmaal thuis op de bank schiet u nog iets te binnen dat nog aan het document moet worden toegevoegd. Met remote access kunt u bij uw kantoorbestanden of zelfs inloggen op de pc op kantoor. Wij bieden u hiervoor diverse oplossingen die het werken snel en efficiënt maken. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

Thuis werken gaat prima met ondersteuning van JPS Computers