Multidisciplinaire ICT
"Uw automatisering is bij ons in goede handen. Eén adres voor al uw ICT vragen"

ICT

Kantoorautomatisering

U kunt uw kantoor op diverse manieren inrichten voor wat betreft automatisering. In het verleden begon u standaard met een server en een paar pc’s maar de laatste jaren is hier veel in veranderd. Veel zaken vinden tegenwoordig plaats in de cloud. Een server is dan niet meer nodig en kan bijvoorbeeld vervangen worden door een NAS (Network Attached Storage). U houdt dan een centrale opslag in uw netwerk waarbij iedereen zijn rechten heeft op gedeelde schijven. Wat voor u de beste oplossing is bespreken wij graag met u.

JPS Computers - kantoorautomatisering


 

JPS Computers - netwerkinstallatie

Netwerkinstallatie

Een van de grootste ergernissen van klanten is een traag netwerk. Bij elke handeling die u op uw pc doet heeft u hier last van. Dat komt vaak doordat u netwerk onderbemeten is of op de verkeerde manier is opgebouwd. In geval van traagheid op uw netwerk analyseren wij uw netwerk en kijken naar de oorzaak. Vaak is het mogelijk met een geringe investering uw netwerk weer lekker snel werkend te krijgen.


 

Camera beveiliging

Helaas worden wij in onze maatschappij regelmatig geconfronteerd met criminaliteit en agressie. In deze situatie is camera beveiliging aan te raden. Met de beelden die worden opgeslagen op een recorder kunnen zaken worden opgelost. Camera’s kunnen ook preventief worden ingezet tegen agressie. Een klant of patiënt die zich er van bewust is dat hij wordt gefilmd zal minder snel agressief gedrag vertonen. Prettig voor u en uw werknemers.

JPS Computers installeert camera beveiliging


 

JPS Computers adviseert bij ICT vragen

Advies

Een bedrijf of medische praktijk runnen vergt veel vakkennis. Daarnaast zou u om de interne processen goed te laten verlopen ook vergaande kennis van automatisering moeten hebben. Veel mensen hebben deze kennis en interesse niet en daarom is het goed dat u op ons kunt terugvallen. Wij verstaan ons (automatiserings) vak en hebben veel kennis van kantooromgevingen maar ook van specifieke software oplossingen. Wij gaan graag met u om tafel om te kijken waar wij u kunnen helpen en te voorzien van slimme automatiseringsoplossingen. Dan kunt u zich bezig houden met uw bedrijf of medische praktijk.