Nieuws
In onze nieuwsrubriek houden wij u graag op de hoogte van het laatste ICT nieuws

Nieuws

28 september 2021

Na Windows 10 komt Windows 11

Eind dit jaar of uiterlijk begin volgend jaar gaat Windows 10 vervangen worden door Windows 11. Met een nieuwe gebruikersvriendelijke interface, een verbeterde beveiliging en extra mogelijkheden zal Windows 11 Windows 10 snel doen vergeten. Windows 10 werd geïntroduceerd in 2015 en is daarmee maar liefst 6 jaar meegegaan. Een absoluut record!

Windows 11 wordt dus de opvolger van Windows 10. Met een vernieuwd startmenu, een vergaande integratie van het programma Teams en een nieuwe manier van het werken met meerdere vensters. Ook wordt het mogelijk om Android apps die je ook al op je telefoon gebruikt op de computer te installeren. Windows 11 wordt dus een combinatie van het beste van je computer gecombineerd met het beste van je smartphone. Microsoft gaat Windows 11 gratis ter beschikking stellen en dat is goed nieuws. Upgraden gaat via het Windows update programma en dat zal in de komende 6 tot 9 maanden gaan gebeuren. Werk je met specifieke software van toeleveranciers dan is het verstandig bij ons te checken of upgraden naar Windows 11 aan te raden is.

Omdat Windows 11 veiliger is dan Windows 10 worden er wel extra eisen gesteld aan de hardware van de computer. Dat houdt in dat niet alle pc’s en laptops opgewaardeerd kunnen worden. Grofweg kan gesteld worden dat de pc’s en laptops die de laatste drie jaar zijn geleverd voldoen aan de nieuwe systeemeisen en opgewaardeerd kunnen worden.

Heeft u vragen over Windows 11 of wilt u laten onderzoeken of uw hardware geschikt is voor Windows 11. Bel ons even en wij onderzoeken gratis of u met uw huidige hardware en software kunt gaan werken met Windows 11.  

JPS Computers is de automatiseringspartner en systeembeheerder die u zoekt. Wij zijn een volwaardige, full-service ICT-partner die in weer en wind voor u klaar staat. Wij zorgen ervoor dat uw complete ICT-infrastructuur geheel in topvorm is. Van laptop tot aan server, van draadloze wifi netwerken tot complexe netwerkstructuren. Bel ons eens om te kijken wat wij u voor u kunnen betekenen. Tel. 055 578 91 00 of 06 487 636 07.